Nejnovější recenze ze sekce Autožárovky
Jsem moc spokojený, poměr cena výkon je dostačující.
- Dobré spracovanie
- Vysoká svietivosť
- Krásny uhol svetla
Po zapnutí svetiel hlási chybu..no cca po 10-15 sekundách svietenia a opätovnom vypnutí a zapnutí svetiel už chybu nehlási ..MB Sprinter 2018
- Vysoký jas
Malý uhol svetla
- Krásne biele svetlo
- Slabý uhol svetla
Osram Ultra Life H7 PX26d 12V 55W 64210ULT
Přidáno: 7. března 2024
(naposledy upraveno 7. března 2024)
Zakoupeno v Oleje-PEMA.cz
Výborná svítivost včetně životnosti a poměr cena výkon.
- Dobře pasuje, navíc dodávají šroubky navíc pro přidělání.
Funguje jak má.
Je poměrně dlouhá
kvalita
Předčily moje očekávání, kvalitní výrobek jsem velice spokojen.
Velice spokojený
- Málo svítí
- Bez originál krabičky
- Bez jakéhokoliv popisu
Zboží přišlo bez originální krabičky, pouze v bublinkové fólii. Měla nahradit nedostačující žárovku v kufru auta, ale pro svou nízkou svítivost se k tomu nehodí.
- Velká svítivost
- koupil jsem jen do zásoby
- Osram je spolehlivý výrobek
osvědčená značka
K
Poměr cena/výkon
Při mém nájezdu ( cca 13k km) vydrží rok
- svítivost
- zpracování
- dlouhá životnost
Tuto řadu žárovek PHILIPS Longlife používám již řadu let a jsem s nimi nad míru spokojený, opravdu dlouho vydrží, svítí velice dobře na to že jsou to "longlife" (v porovnání s originálními žárovkami). Mohu jen doporučit.
- svítivost
- zpracování
- dlouhá životnost
Tuto řadu žárovek PHILIPS Longlife v provedení H4 a H7 používám již řadu let a jsem s nimi nad míru spokojený, opravdu dlouho vydrží, svítí velice dobře na to že jsou to "longlife" (v porovnání s originálními žárovkami). Mohu jen doporučit.
- Svítí opravdu lépe
- TOP produkt
- vysoká svítivost
- velmi dlouhý dosvit
- životnost až 450h - bezkonkurenční !
- 3400k ideální na déšť,sníh,mlhu = bezpečné
- trochu vyšší cena ale za kvalitu se platí
Tyto žárovky překvapily svou životností a výkonem který je řadí mezi TOP žárovky na trhu. Sice nejsou tak bílé ale za to mají už jen pozitiva a bezkonkurenční životnost. Kvalita zpracování a použité materiály patří mezi nejlepší žárovky na trhu. Po testech s většinou H7 v potkávačkách bych je zařadil na první místo v poměru cena/výkon/ výdrž a vůbec nelituju toho že jsem ledky sundal a nahodil tyto parádní světla které sice mají teplotu 3400K a tedy zdají se víc do žluta ale tohle je jejich přednost při jízdě ve špatném počasí a svým dosvitem jsou v pohodě použitelné i na dálnici . Bílé světlo je sice moderní , ale tam kde LEDky nemůžete mít , tak tady tyto žárovky ostudu neudělají a řidič má výborný přehled za každého počasí kdekoli na cestě. Doporučuji !
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »