Nejnovější recenze ze sekce Autožárovky
Dobrá cena.
- Svítí výborně, konečně při couvání něco vidím
- Funkce odpovídá uváděným parametrům, svítí výborně, na regloskopu je vidět správný lom, světla bylo možné bez problémů seřídit.
- nejsou homologované
- Klasika.
- Svítivost odhaduji na 400 lm a teplota barvy 5500 K.
Měl jsem možnost porovnat. Odhaduji světelný tok na 400 lm a teplotu barvy na 5500 K.
- Opravdu svítí perfektně.
- Uvidíme jak dlouho vydrží.
Použito na zpáteční světla. Svítivost ve srovnání s žárovkama 1:3. Řekl bych, že teplota barvy i světelný tok odpovídá. Opravdu spokojenost. Nicméně žárovky mám v přihrádce, kdyby na STK byl problém tak přehodím.
- svítí super,rozumná cena
provedení odpovídá popisu, spokojenost
- Svítí dobře
Super svítí.
- Určitě doporučuji
- 4300k úplně super
Svítící úplně brutálně nedá se srovnat k halogenové žárovce konečně táta vidí
- kvalita
- Svítí pěkně
- Slušná svítivost
- Nádherně na své malé rozměry silně svítí
- Opravdu svítí jen na jednu stranu.
- JE ZÁVISLÁ NA POLARITĚ! Nemůžete ji v patici libovolně otočit. (Všechny LED čipy jsou, světelný článek musí mít součástky navíc, aby se mohl v patici libovolně otáčet nehledně na + a -.) Tqhle je nemá. Na první zasunutí svítila svou světelnou stranou do stropu (takže k ničemu). Po otočení nesvítila. Po otečení zpět už taky ne. --> špatnou polaritou se spálily čipy a je na vyhození. Pokud nemáte multimetr,.abyste zjistili polariti své patice, máte přesně jeden pokus trefit zapojení. A když bude spravně, možná bude LED svítit blbým směrem.
- .
- Krásné svítí
- Malé rozměry
- Neoznačená polarita! A neuvedeno, zda je pólově závislá. (Všechny LED čipy jsou, světelný článek musí mít součástky navíc, aby se mohl v patici libovolně otáčet nehledně na + a -.) Svítí mi, ale možná jsem ro jen na první dobroubtrefil dobře.
koupeno na Kia ceed 2.gen.,r.2016, spolu se středícím kroužkem typu H, do světlometů takhle pasuje (potkávací světla), auto chybu nehlásí, svítí to dobře, ale myslím, že na zimu to nebude, poněvadž skla světlometů zůstávají studená.
OK
- kvalita Osram
- značkové žárovky
Osram mne zatím nezklamal.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »